Servicii Optimizare SEO

Dacă doriți ca site-ul dvs. să fie găsit în Google atunci când utilizatorul caută, aveți nevoie de un serviciu SEO pentru compania dvs.

Putem verifica SEO-ul site-ului dvs. și îl putem optimiza pentru a fi poziționat cât mai sus în Google!

Ce este SEO sau optimizarea motoarelor de căutare?

SEO, după cum sugerează și titlul, înseamnă Search Engine Optimization (Optimizare pentru Motoarele de Căutare), probabil că încă nu ai înțeles bine.

Mai bine dacă ne concentrăm in “ce este un motor de căutare”.

Serviciu digital care permite utilizatorilor să caute, în principiu, toate site-urile web sau toate site-urile într-o anumită limbă, efectuând o interogare pe un anumit subiect sub forma unui cuvânt-cheie, a unei fraze sau a unui alt tip de intrare, și care afișează, ca răspuns, link-uri unde pot fi găsite informații legate de conținutul solicitat.

Pentru a fi 100% sigur: Google.

Când ne referim la motoarele de căutare, ne referim în principal la Google și, într-o anumită măsură, la alte motoare de căutare precum Bing, Yahoo sau Yandex.

Cum se face SEO?

Spunem că SEO este un set de bune practici în crearea și gestionarea zilnică a unui site web pentru ca Google să găsească mai ușor conținutul pe care îl creăm și care să aibă un nivel de calitate pe care acest motor de căutare îl consideră cel mai bun.

Pentru a face Google să afle că URL-ul nostru este cel mai bun pentru a satisface căutările utilizatorilor noștri, există o serie întreagă de factori de care trebuie să țină cont.

Există factori SEO foarte tehnici, care depind de server, de software-ul intern și de modul în care este structurată tehnologia web care stă la baza paginilor pe care le vizităm în fiecare zi.

Alți factori sunt mai cotidieni, cum ar fi concentrarea pe subiectul în cauză sau faptul de a nu umple site-ul nostru cu pagini goale sau fără conținut relevant.

Pentru ce este SEO?

Este important să înțelegem că SEO înseamnă să apărem cât mai sus în Google atunci când cineva caută un subiect pentru care avem un răspuns.

Dar scopul final este ca acea persoană să facă clic pe rezultatul nostru și să ajungă pe site-ul nostru, unde o vom aștepta cu soluția la problema sa.

Obiectivul SEO nu este nici mai mult nici mai puțin decât creșterea numărului de vizite pe site-ul nostru.

Angajarea unui serviciu SEO la NUBE

SEO este specialitatea noastră, am petrecut ani de zile poziționând site-uri web sau reparând site-uri web astfel încât acestea să înceapă să apară în Google.

De aceea, vă putem rezolva toate îndoielile legate de SEO pentru site-ul dumneavoastră.

Aveți îndoieli cu privire la poziționarea SEO?

Dar… cum lucrăm la optimizarea pentru motoarele de căutare?

Ei bine, în primul rând, trebuie să diferențiem cele 4 circumstanțe în care aplicăm SEO:

  • Aplicarea SEO în crearea de site-uri web
  • Auditul SEO al unui site existent
  • Corectarea SEO a unui site web
  • Acțiunile serviciului SEO continuu în timp

SEO aplicat în construcția de site-uri web

Aceste tehnici de poziționare sunt practici bune care ar trebui urmate atunci când se creează și se configurează un site web și de care noi, la NUBE, ținem cont întotdeauna.

Dacă ne angajați pentru un serviciu de web design cu noi, puteți fi sigur că acest lucru va fi întotdeauna inclus în preț.

Auditul SEO al unui site existent

Dacă aveți problema că site-ul dvs. nu apare în motoarele de căutare, putem face un studiu aprofundat al fiecărui aspect al poziționării care poate fi văzut dintr-o privire și cu ajutorul unor instrumente avansate.

După studiu, vă vom oferi rezultatele fiecărui aspect și vă vom sfătui pe ce cale să mergeți pentru a obține cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp.

Corectarea SEO a unui site web

Acesta este următorul pas după auditul SEO, dacă utilizați acest serviciu vom verifica site-ul web punct cu punct și apoi vom acționa în cel mai bun mod posibil pentru a face site-ul web să funcționeze în motoarele de căutare.

Acțiuni continue în timp: întreținerea SEO

Pe lângă factorii care trebuie luați în considerare la crearea site-ului și ajustările care pot fi făcute dacă site-ul nu a fost niciodată luat în considerare pentru SEO, este important de știut că trebuie să se lucreze zilnic la poziționare.

Ca parte a acestui serviciu, vom petrece o perioadă lunară corectând factorii SEO ai întregului site și analizând orice conținut nou pentru aprecierea Google.

De asemenea, vom întocmi rapoarte lunare cu acțiunile întreprinse, statisticile privind vizitele în motoarele de căutare și alte informații utile pentru a urmări constantele vitale ale site-ului dumneavoastră.

De asemenea, putem adăuga conținut interesant pentru dumneavoastră!

Sunteți interesat de oricare dintre aceste servicii SEO?